28 Şubat 2013 Perşembe

https://www.sosyetesifacisi.com/

Hakkımızda

2007 Yılında E-Ticaret Sektöründe yerini alan Sosyete Şifacısı Bitkisel Ürünler ve Kişisel Kozmetik Kategorilerinde sektörde sürekli yenilikleri takip ederek öncü firma olma konusunda daima gece gündüz çalışmaktadır.

Bölgesel dağıtım kanalları ile e-ticaretten artı olarak Eczanelere-Baharatçılara-Bitkisel Shoplara ürün temini yaparak tedarikçililk tecrübesi ile de daima ülkemizde en ön saflardadır.


Ayrıca Türk Patent Enstitüsünün 2009/05028 karar numarası ile tescil edilerek marka olma yolunda en büyük adımı atmıştır. 2011 yılından itibaren Türkiye Genelinde Franchising çalışmaları ile bir çok ilde bayilik için alt yapı çalışmalarına başlayan Sosyete Şifacısı "Her İlde, Her AVM de Bir Sosyete Şifacısı" sloganıyla hedeflerini daima yüksek tutmaya devam etmektedir.
Sosyete Şifacısı E-Ticaret te farkı ile de oturduğunuz yerden Alış-Veriş imkanını size sunuyor.


Sosyete Şifacısı'ndan vereceğiniz her sipariş teslimatı Türkiye çapında 48 saati geçmemektedir. Bu hizmet anlayışı ve yatırımlarıyla tüketicinin kişisel bakım ihtiyaçlarını en doğru ve cazip fiyatlarla karşılamasını sağlamaktadır. Sipariş onayından sonra tüm teslimat sürecinde müşterilerine bilgi veren yapısı ile Sosyete Şifacısı, tüketiciye evinin konforunda alışveriş imkanı sunmaktadır.


Misyonumuz

Kişisel Bakım ve Bitkisel ürünlerin kullanımında, her ne pahasına olursa olsun, temelinde insan olan bir unsuru unutmadan, güvenle kullanmalarını sağlayabilmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder