28 Şubat 2013 Perşembe

http://www.ikikiz.com/

İletisim Adresi

İkikiz.com

Sırakapılar Mah.1522 sok.No:2 Küçüker Apt. D:1

20010 DENİZLİ

Tel: 0 (258) 377 60 80
Müşteri Hizmetleri

Sipariş, ürünler veya herhangi bir genel bilgi ile

ilgili sorularınız için, bize ulaşabilirsiniz.

GİZLİLİK
Üyelerimizin, Müşterilerimizin “ikikiz.com” sitemize vermiş olduğu bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda aşağıda ilkeleri belirtilen Gizlilik Politikası benimsenmiştir.
1. Elektronik posta adresiniz hiçbir gerekçe ile başka kuruluşlara dağıtılmayacak ve reklam, tanıtım, pazarlama yapmak amacıyla kullanılmayacaktır.

2. Bize verdiğiniz üyelik bilgileri ve kişisel bilgiler, sizin onayınız dışında diğer üyelere açılmayacaktır. Ancak bu bilgiler, şirketimizin kendi bünyesinde müşteri profili belirlemek amacıyla kullanılacaktır.

3. Sisteme girdiğiniz tüm bilgilere sadece siz ulaşabilir ve bunları sadece siz değiştirebilirsiniz. Bir başka üyenin sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

4. Kayıt esnasında sizden istenen kişisel bilgilerden, zorunlu olanlar hariç, istediklerinizi kendi inisiyatifiniz dahilinde bize bildirebilirsiniz. Bize vermeyi tercih etmeyeceğiniz bilgiler varsa, bu alanları doldurmak veya işaretlemek zorunda değilsiniz.

5. Sitemimizden yaptığınız alışverişlerde vermiş olduğunuz kredi kartı bilgileri kesinlikle sistemiz tarafından kayıt altına alınmamaktadır. (Kredi kartı şifresi gibi bilgiler “ikikiz.com” tarafından görülmez ve kaydedilmez).
Bu ilkeler ile kişisel haklarınız bizim tarafımızdan teminat altına alınmıştır.



• KARGO NE ZAMAN ULAŞIR?
Vermiş olduğunuz sipariş, ödemeden sonra 3 gün içinde içinde size kargo ile gönderilir. Stok sorunu olmayan siparişlerde ürün elinize ulaşıyor. Ancak stok sorunu olan ürünlerde bu süre uzayabilmektedir ki bu durum size Müşteri Temsilcisi tarafından bildirilir. Siparişlerinizin durumunu, “Hesabım“ bölümündeki "Sipariş geçmişi" sekmesinden kontrol edebilirsiniz.


• ELİME ULAŞAN ÜRÜN İÇİN BAŞKA BİR ÜRÜN İLE DEĞİŞİM YAPABİLİR MİYİM? VEYA SİPARİŞİMDE DEĞİŞİKLİK YAPABİLİR MİYİM?
Satılan ürünlerin sınırlı sayıda stoğu olmasından dolayı değişim yapılamamaktadır. Ürünü tarafımıza gönderdiğiniz takdirde, gerekli iade süreci başlatılacaktır.


• SİPARİŞİMİ NASIL İPTAL EDEBİLİRİM?
İlk olarak siparişinizi ana sayfanızda yer alan “Hesabım” sekmesinden kontrol etmelisiniz. Eğer siparişiniz “Sipariş Hazırlanıyor ” ya da “Kargoya Verildi” statüsünde değilse talebinizi ve sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için iptal etme sebebinizi info@ikikiz.com adresine e-mail göndererek iletebilirsiniz.


• SİPARİŞLERİMİ BİRLEŞTİREBİLİYOR MUYUM?
Satın alınmak istenen tüm ürünler birlikte aynı kargo içerisinde gönderilecektir.


• SİPARİŞİMİ SATIN ALMA İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA TESLİMAT ADRESİMİ DEĞİŞTİREBİLİR MİYİM?
Siparişinizin statüsünü kontrol etmek için ana sayfanızda yer alan “Hesabım” sekmesinden ilgili siparişi kontrol ediniz. Eğer siparişiniz “Siparişiniz gönderilmiştir” statüsünde değil ise; teslimat adresinizi değiştirebilirsiniz. Yeni adresinizi iletmek için info@ikikiz.com adresine e-mail gönderebilirsiniz.


• KARGO ÜCRETİ NE KADARDIR?
Yapmış olduğunuz alış-verişin bedeline bağlı kalmaksızın, herhangi bir kargo ücreti alınmamaktadır.


• PARA İADESİ NE ZAMAN VE NASIL YAPILIYOR?
İadeniz tarafımıza ulaştıktan sonra ürün kontrolünün ardından, ödenmiş tutarı havale ile ödeme yaptıysanız banka hesabınıza, kredi kartı ile ödeme yaptıysanız kredi kartınıza iadesi yapılacaktır. Banka havalesi ile yapılacak işlemlerde 1 hafta içerisinde yapılmaktadır. Kredi kartına iade işlemleri banka hesabına iadelerden daha geç gerçekleşmektedir. İadenizin hesabınıza yansıma süresi bankanıza göre değişiklik göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder