16 Haziran 2013 Pazar

GREEN SPOT İLE 3 İZLEYENİME ORGANİK YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ HEDİYE...

http://karcinar.blogspot.com/2013/06/green-spot-ile-3-izleyenime-organik-yuz.html
GREEN SPOT İLE 3 İZLEYENİME ORGANİK YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ HEDİYE...



Green Spot Organik
Green Spot Organik , Türkiye de sağlıklı yaşamayı hayat felsefesi haline getiren organik ve doğal ürünleri tercih eden ve bu hayat tarzını tüm hayata uygulamış bir kitleyi hedeflemektedir.
Green spot Organik yukarıda belirtilen profildeki müşteri kitlesi olan bölgelerde yapılan titiz çalışmalara sonunda uygulanabilecek ve müşteriye hem ürün gamı hem de sunulan servis kalitesi olarak farklılık hissi verecek bir yaklaşımda hazırlanmıştır.
Bilindiği gibi ülkemizde organik ve doğal ürünlerin tüketimi halen çok düşük seviyelerdedir.Türkiye de üretilen ürünlerin %95 e yakın bir kısmı ihraç edilmekte bu nedenle organik ürünlerin iç piyasaya arzı sınırlı kalmaktadır.Kalan %5 lik dilimdeki organik ürünlerin pahalı ve ulaşılması zor olması da gayet normaldir.
Green Spot Organik olarak kısa –orta ve uzun vadede hem ürün gamı ile alakalı güncellemeler yapıp hem de bayii yapılandırması ile müşteri istek ve talepleri doğrultusunda organik ürünleri kolay ulaşılabilen ve ekonomik ürünler hale getirmeyi hedefliyoruz.
Bu projede yanımızda olup bizleri destekleyen gerek müşteri gerek sivil toplum kuruluşları gerekse de organik ürün satış noktalarına şimdiden şükranlarımızı sunarız…
Green Spot – Organik Ürünler

Hamza TAŞER
Genel Koordinatör




















VEEE HEDİYEMİZ



Green Spot - Organik Yüz Temizleme Köpüğü tamamen doğal yüzey aktiflerle oluşturulan formülasyonu cildi nazikçe temizler.İçerisindeki AHA, ölü cilt hücrelerini cilt yüzeyinden uzaklaştırır. Alttan parlak,pürüzsüz,yumuşak ve daha canlı bir cilt ortaya çıkarır.Gözenekleri çok iyi temizlediğinden gündelik yüz/makyaj temizleyicisi olarak da kullanılır. İçeriğindeki Aloe vera, cilt üzerinde sakinleştirici,yatıştırıcı, antimikrobiyal,nemlendirme ve yumuşatma özelliklerine sahiptir.

Zararlı kimyasallar ve boyar madde içermez.

Kullanım Şekli:

Green Spot - Organik Yüz Temizleme Köpüğünün valfine bir defa basarak (gerek duyulursa tekrarlanabilir) avucunuza gelen miktarı yüzünüze uygulayın ve iyice durulayın.

Sertifika:
Ürün ETKO organik sertifikasyon kuruluşu tarafından ETKO-CC-5001-2011 numara ile sertifikalandırılmıştır.
KATILIM KOŞULLARIMIZ
*İZLEYİCİM OLUNUZ
*GREEN SPOT SAYFASINI BEĞENİNİ
SAYFAYI VE 2 ÜRÜNÜ HERKESE AÇIK PAYLAŞINIZ
VE 1 ÜRÜNE YORUM BIRAKINIZ
*GREEN SPOT SİTESİNE ÜYE OLUNUZ
*GREEN SPOT TWİTTERDEN TAKİBE ALINIZ

GEREKLİ LİNKLERİNİZİ YORUMLARINIZA EKLEMEYİ UNUTMAYINIZ!!!

KAMPANYAMIZ13.07.2013 TARİHİNDE SON BULACAKTIR.
KARGO DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder